Корисний пиріг з морквою: покроковий рецепт
Рецепти
Десерт смачний і невигадливий - нагадує тарт татен. Краще солодкого морквяного торта!
Складові:
Для начинки:
Приготування:
Збий масло з цукром і ванільним цукром. Продовжуючи збивати, додай яйця. Борошно, розпушувач і корицю просій, введи в кілька прийомів в яєчно-борошняну суміш, поперемінно з молоком.
- 150 г вершкового масла кімнатної температури
- 150 г цукру
- 2 великих яйця
- 2 ст. л. молока
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 1 ч. л. меленої кориці
- 230 г борошна
Для начинки:
- 90 г вершкового масла
- 80 г коричневого цукру
- 1 ст. л. меду
- 5 молодих морквин
- ½ ч. л. кориці
Приготування:
Збий масло з цукром і ванільним цукром. Продовжуючи збивати, додай яйця. Борошно, розпушувач і корицю просій, введи в кілька прийомів в яєчно-борошняну суміш, поперемінно з молоком.
Для начинки розтопити вершкове масло в сковороді з товстим дном. Поклади цукор, мед і корицю. Нагрівай, помішуючи, поки не утвориться сироп.
Форму для випічки змасти будь-яким жиром. Моркву очисти і кожну розріж навпіл уздовж. Вилий на дно форми сироп, зверху виклади моркву і залий тістом. Випікати годину при 180° C.
Форму для випічки змасти будь-яким жиром. Моркву очисти і кожну розріж навпіл уздовж. Вилий на дно форми сироп, зверху виклади моркву і залий тістом. Випікати годину при 180° C.
Думки наших читачок (0)
Маєш слабкість до фастуду? Не відмовляй собі в задоволенні, а приготуй страву дома. Якщо замість булки взяти деруни, бургер вийде ще смачніше!
Незвичайний смак здивує навіть самих вибагливих гостей. А щоб начинка не завітрилася, не забудь закрити пиріг плівкою або прибрати в холодильник.
Хочеш побалувати себе солодким, але переживаєш за здоров'я і фігуру? Сумісності приємні з корисним - 30 хвилин, і смачний корисний десерт готовий!