Смачний сніданок: рецепт панкейк на кефірі
Рецепти
Понеділок - день важкий, але солодкий сніданок зробить початок тижня краще (головне вибирати кефір жирністю не менше 3,2).
Складові:
Приготування:
Яйця збити з цукром віночком або міксером на низькій швидкості. Додати кефір і ванілін, ретельно перемішати. Зверху просіяти соду і борошно. Ретельно перемішати, намагаючись, щоб не було грудочок.
- 2 яйця
- 3 ст. л. цукру
- по 150 мл кефіру і молока
- щіпка ваніліну
- 1 ч. л. соди
- 250 г борошна
- 70 г очищених волоських горіхів
- 100 г рідкого квіткового меду
Приготування:
Яйця збити з цукром віночком або міксером на низькій швидкості. Додати кефір і ванілін, ретельно перемішати. Зверху просіяти соду і борошно. Ретельно перемішати, намагаючись, щоб не було грудочок.
Потім поступово, при помішуванні влити тепле молоко. Тісто залишити на 15 хв при кімнатній температурі.
Сковороду з антипригарним покриттям нагріти і викласти в неї столовою ложкою тісто. Підрум'янити з одного боку, потім перевернути і обсмажити з іншого. Таким чином приготувати всі панкейки.
Утворені маленькі млинчики викласти на тарілку. Горіхи обсмажити в сковороді без жиру і крупно порубати. Перемішати з медом. На кожен панкейк викласти по 1 ч. л. приготовленої медово-горіхової маси і скласти їх один на одного.
Сковороду з антипригарним покриттям нагріти і викласти в неї столовою ложкою тісто. Підрум'янити з одного боку, потім перевернути і обсмажити з іншого. Таким чином приготувати всі панкейки.
Утворені маленькі млинчики викласти на тарілку. Горіхи обсмажити в сковороді без жиру і крупно порубати. Перемішати з медом. На кожен панкейк викласти по 1 ч. л. приготовленої медово-горіхової маси і скласти їх один на одного.
Думки наших читачок (0)
Після важкого робочого тижня побалуй себе смачненьким. Страва готується швидко, а подача - дуже оригінальна ( можна навіть приготувати для гостей).
Вранці єдине, що тобі хочеться - лягти назад в ліжко. Але сніданок пропускати не можна! Вибери рецепт, який не відніме у тебе час дорогоцінного сну.