Рецепт паштету з печінки: підгледіли у французів

Рецепт паштету з печінки: підгледіли у французів

Рецепти
11.03.2019
Звикла купувати готове в супермаркеті? Не поспішай - зробити страву можна і самій (а вийде в рази смачніше).


Складові:

  • 500 г яловичої печінки (можна використовувати і курячу)
  • 1 морква
  • 1 цибулину
  • ½ склянки молока 3,2% жирності або вершків 10% жирності
  • 85 г вершкового масла
  • сіль за смаком
  • 1 ст. л. рослинної олії

Приготування:
Цибулю очисти і поріж великими півкільцями, обсмажити. Печінку помий, очисти від плівок і поріж великими шматочками. Моркву почисти і поріж великими кружечками.

На дно каструлі поклади морква, потім печінку і накрий зверху цибулею. Залий молоком (вершками) і тушкуй під кришкою на слабкому вогні до готовності моркви.

Остиглу печінку разом з морквою, цибулею і розм'якшеним вершковим маслом збий в блендері. Посоли паштет і ще раз збий. Подавай з скибочками зернового хліба або хрусткими хлібцями.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Низькокалорійна вечеря: рецепт запіканки з шпинатом і томатами
На ніч не можна переїдати - приготуй смачну страву, яка не перевантажить шлунок і порадує оригінальним смаком!
Рецепт: млинцеві мішечки
Закуска на всі випадки життя: фарш можна замінити на гриби, перець або солодку начинку, щоб перетворити страву в десерт.
Гарячий сніданок: рецепт тостів по-тірольськи
Якщо посипати готову страву рубаною зеленню, вона стане ще смачніше і ароматніше.
Як приготувати бургер дома: покроковий рецепт
Маєш слабкість до фастуду? Не відмовляй собі в задоволенні, а приготуй страву дома. Якщо замість булки взяти деруни, бургер вийде ще смачніше!
Корисно і смачно: рецепт закуски з авокадо
Хочеш перекусити? Не поспішай лізти в холодильник за шкідливими бутербродами. Утамуй голод корисною і красивою закускою - та й близькі точно оцінять!
Рецепт качиного філе з соусом
Вирішила влаштувати коханому романтичну вечерю? Не поспішай готувати звичні страви - різноманіти меню гарячим з качки, щоб вечір запам'ятався надовго.