І негайно випив: рецепт супу з шампанським (ми не жартуємо)

І негайно випив: рецепт супу з шампанським (ми не жартуємо)

Рецепти
17.03.2019
Чим не привід розслабитися після важкого робочого тижня? Насправді, вміст алкоголю - мінімальний (він потрібен тільки для пікантності смаку).


Інгредієнти на 4 порції:
  • 4 помідори
  • 1 біла цибулина
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 400 мл вершків (33%)
  • 400 мл шампанського або іншого ігристого вина
  • 2 яєчних жовтки
  • пшеничні сухарики до смаку
  • сіль
  • мелений чорний перець


Приготування:
Помідори опустити на 30 секунд в киплячу воду і очистити. М'якоть подрібнити в блендері і протерти через сито. Цибулю очистити і дрібно порубати. У сотейнику нагріти оливкове масло і злегка підрум'янити цибулю. Додати помідори, посолити і тушкувати 5 хв.

Влити половину вершків і 200 мл води. Поперчити і тушкувати 10 хв. Додати шампанське (ігристе вино) і довести до кипіння.

Вершки збити віночком з жовтками, посолити і поперчити за смаком. Готовий крем-суп розподілити по високих келихах, зверху викласти збиті вершки. Прикрасити пшеничними сухариками.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Смачний сніданок: рецепт панкейк на кефірі
Понеділок - день важкий, але солодкий сніданок зробить початок тижня краще (головне вибирати кефір жирністю не менше 3,2).
Замість бульйону: рецепт супу з кнедлі
Сподобається навіть примхливим діткам!
Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем
Ситна і смачна страва - витрать 30 хвилин і порадуй домашніх!
Вишукана вечеря: рецепт рулету з телятини з запеченими печерицями
Потіш домашніх ніжним ароматним м'ясом з оригінальним гарніром - то, що потрібно на початку важкого тижня.
Замість вечері: рецепт сирних вафлей з яйцями пашот
Після важкого робочого тижня побалуй себе смачненьким. Страва готується швидко, а подача - дуже оригінальна ( можна навіть приготувати для гостей).
Незвичайна вечеря: рецепт котлет по-грецьки
Домашні точно здивуються: страва звична, а смак новий: пікантності додає м'ята.