8 сортів квасолі: їх назви та застосування
Здорове харчування
Ми розповімо, як не загубитися в різноманітті її видів і де який вид використовувати.
Червона квасоля
Має насичений смак і багатий вітамінний склад. Ідеальна для тушкування, варіння супів, приготування салатів і грузинського лобіо.
Червона квасоля
Має насичений смак і багатий вітамінний склад. Ідеальна для тушкування, варіння супів, приготування салатів і грузинського лобіо.
Ліма
Відрізняється м'яким вершковим смаком і приємною кремообразною текстурою. Хороша як в супах і тушкованих гарнірах, так і в салатах або закусках.
Квасоля Кідну
Прекрасно «звучить» в складі всіляких рагу (м'ясних або вегетаріанських), оскільки володіє нейтральним смаком і підкреслює всі достоїнства інших інгредієнтів.
«Чорні очі»
Завдяки характерної зовнішності ця квасоля відмінно виглядає в салатах і супах. Вона має яскравий овочевий аромат.
Квасоля Пінто
В результаті варіння вона набуває приємний рожевий відтінок. Має ніжний вершковий смак. Традиційно використовується для приготування латиноамериканських страв.
Строката квасоля каннеліні
Найпоширеніший вид квасолі в світі. Найчастіше її тушкують з додаванням овочів, спецій і пряних трав.
Маш
Улюблена квасоля всіх індійців, які готують її на гарнір, додають в салати, поєднують з рисом в вегетаріанських стравах.
Чорна квасоля
Має оригінальний смак і аромат з грибними нотками. Дуже добре поєднується з рибою і морепродуктами.
Найпоширеніший вид квасолі в світі. Найчастіше її тушкують з додаванням овочів, спецій і пряних трав.
Маш
Улюблена квасоля всіх індійців, які готують її на гарнір, додають в салати, поєднують з рисом в вегетаріанських стравах.
Чорна квасоля
Має оригінальний смак і аромат з грибними нотками. Дуже добре поєднується з рибою і морепродуктами.
Думки наших читачок (0)