Простий ЗСЖ: рецепт салату з авокадо

Простий ЗСЖ: рецепт салату з авокадо

Рецепти
24.03.2019
Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!


Складові:
  • 1/3 качана китайської капусти
  • 1 авокадо
  • 1 огірок
  • 100 г консервованого ананаса
  • 1 перець чилі
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 2 ч. л. оливкового масла
  • сіль, перець за смаком


Приготування:
Китайську капусту вимити й обсушити на паперовому рушнику. Потім нашаткувати. Авокадо вимити, очистити від шкірки, видалити кісточку, авокадо нарізати. Огірок і ананас нарізати кубиками. У перцю чилі видалити насіння і білі перегородки, перець дрібно порубати. Змішати капусту з огірком, ананасом, авокадо і чилі.

Зробити заправку: лимонний сік з'єднати з оливковою олією. Заправку посолити і поперчити за смаком, потім злегка збити виделкою.

Заправити салат і перемішати. Дати салату 30 хв настоятися в холодильнику і подати на стіл.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Вечеря в стилі ЗСЖ: рецепт кускусу з горошком
Не перевантажуй шлунок перед сном. З'їж корисну і легку страву ( в ній ще є вітаміни В1, В2, магній і калій).
ЗСЖ-обід: рецепт салату з кукурудзою
Пора відпочити від низки млинців і влаштувати розвантажувальний день - зелений салат теж може бути смачним!
Рецепт тефтелей з соусом з авокадо
Знайома з дитинства страва почне «звучати» по-новому. А соус не тільки смачний, але ще і корисний!
Як замаринувати імбир? Корисні поради та рецепти
Ми знаємо імбир як добавку до роллів і суші - його традиційно подають до сирої риби в стравах азіатської кухні. Чим ще корисна пряність? Розбираємося разом з ViWa.com.ua!
Корисно і смачно: рецепт закуски з авокадо
Хочеш перекусити? Не поспішай лізти в холодильник за шкідливими бутербродами. Утамуй голод корисною і красивою закускою - та й близькі точно оцінять!
Рецепт качиного філе з соусом
Вирішила влаштувати коханому романтичну вечерю? Не поспішай готувати звичні страви - різноманіти меню гарячим з качки, щоб вечір запам'ятався надовго.