Для гурманів: рецепт форелі з базиліковою гремолатою

Для гурманів: рецепт форелі з базиліковою гремолатою

Рецепти
25.03.2019
У вихідний можна дозволити собі кулінарні експерименти (хоча страва простіша, ніж здається). Немає базиліка? Заміни його на петрушку або м'яту.


Складові:
  • 1 філе форелі
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • сіль і чорний перець за смаком
  • 1 пучок базиліка
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст. л. цедри лимона

Приготування:
У форму для запікання поклади рибу і скропи її 1 ст. л. масла і лимонним соком. Посолити і поперчити. Запікати близько 20 хвилин.

Для гремолати в блендері сумішей базилік, часник і лимонну цедру. Виклади гремолату на рибу. Подавай з листям салату, черрі, оливками, оливковою олією.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Замість нудного омлету: рецепт кесадільі з шинкою
Набридло їсти на сніданок одне і теж? Різноманіти своє меню ( така страва не займе більше часу, ніж зазвичай).
Як приготувати незвичайний стейк: азіатський рецепт
Незвичайне рішення для справжніх гурманів.
Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем
Ситна і смачна страва - витрать 30 хвилин і порадуй домашніх!
Незвичайна вечеря: рецепт котлет по-грецьки
Домашні точно здивуються: страва звична, а смак новий: пікантності додає м'ята.
Розкішна вечеря: рецепт філе міньйон з овочами
Потіш себе та близькою смачною вечерею в вихідний. Час запікання залежить від ступеня підсмажування м'яса: якщо любиш з кров'ю, запікай філе не довше 5 хвилин.
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».