На обід в Італію: рецепт мінестроне

На обід в Італію: рецепт мінестроне

Рецепти
29.03.2019
Відпустка ще не скоро, але наблизити її можна, приготувавши смачний обід.


Інгредієнти на 4 порції:
  • 1 морква
  • 1 стебло цибулі-порею
  • 1 червона цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 150 г стручкової квасолі
  • 1,5 л овочевого бульйону
  • 3 помідори
  • 120 г макаронних виробів
  • сіль
  • мелений перець


Приготування:
Моркву вимити і нарізати кружечками. Цибулю-порей почистити і нарізати кільцями. Червону цибулю і часник очистити, порубати. У каструлі з товстими стінками нагріти масло і підрум'янити червону цибулю з часником і смажити 3 хв. Додати моркву, цибулю-порей, смажити ще 5 хв. Покласти квасолю, влити 2 ст. л. бульйону і тушкувати 10 хв на маленькому вогні.

Помідори очистити і подрібнити у блендері. Додати в каструлю, тушкувати 5 хв. Влити бульйон і варити 5 хв. Покласти макаронні вироби, готувати 10 хв. Посолити і поперчити.

Суп розлити по порційних тарілках. Можна подати з соусом песто, прикрасивши листочками базиліку.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Обід на бігу: рецепт ролів з сиром
Вічно в русі і ніколи поїсти? Активний спосіб життя - не привід для голоду. Ситний перекус врятує в будь-якій ситуації.
Італійська вечеря: рецепт смажених равіолі
Відпустка ще не скоро? Відкрий маленьку подорож в своїй тарілці!
Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем
Ситна і смачна страва - витрать 30 хвилин і порадуй домашніх!
Приготуй смачний обід: 4 рецепта супу
Замерзла? Зігрій себе і домашніх густим супом. Коли прийдеш додому, з'їж тарілку борщу - стане набагато тепліше. Дочекатися весни буде простіше!
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».