Десерт на вечерю: рецепт тарта з селерою
Рецепти
Хочеш солодкого? Не поспішай тягнуться за шоколадом - простий рецепт пирога допоможе не набрати зайві кілограми.
Інгредієнти на 6 порцій:
- 250 г борошна
- дрібка солі
- 120 г вершкового масла
- 2 яйця
- 1 бульба картоплі
- 300 г кореня селери
- 250 г сирного сиру
- 100 г сметани
- 50 г тертого сиру
- 2 гілочки петрушки
- 1 гілочка кропу
- 70 г насіння гарбуза
- 3 ст. л. оливкового масла
- сіль
- перець
Приготування:
Для тіста борошно просіяти з сіллю. З'єднати з наструганним маслом. Вбити 1 яйце і вимісити тісто. Прибрати в холод на 40 хв.
Для начинки картоплю і селеру натерти, перемішати, посолити і залишити на 15 хв. Потім віджати і поперчити. Сирний сир з'єднати зі сметаною, яйцем і тертими коренеплодами.
Тісто розкачати і викласти у форму, сформувати бортики. Зверху розподілити начинку і розрівняти. Посипати тертим сиром і випікати 40 хв при 190°.
Для соусу зелень порубати, перемішати з подрібненими насінням гарбуза і оливковою олією. Полити пиріг перед подачею.
Для тіста борошно просіяти з сіллю. З'єднати з наструганним маслом. Вбити 1 яйце і вимісити тісто. Прибрати в холод на 40 хв.
Для начинки картоплю і селеру натерти, перемішати, посолити і залишити на 15 хв. Потім віджати і поперчити. Сирний сир з'єднати зі сметаною, яйцем і тертими коренеплодами.
Тісто розкачати і викласти у форму, сформувати бортики. Зверху розподілити начинку і розрівняти. Посипати тертим сиром і випікати 40 хв при 190°.
Для соусу зелень порубати, перемішати з подрібненими насінням гарбуза і оливковою олією. Полити пиріг перед подачею.
Думки наших читачок (0)
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Смачніше від звичайного пирога. Ягода дає кислинку, а карамель зробити десерт солодким, але не нудотним.
Незвичайний смак здивує навіть самих вибагливих гостей. А щоб начинка не завітрилася, не забудь закрити пиріг плівкою або прибрати в холодильник.