Замість вареників: рецепт равіолі з сиром
Рецепти
Італійці знають толк в хорошій кухні! А готується страва не довше, ніж звичний напівфабрикати.
Інгредієнти на 4 порції
- 2 буряки
- 1-2 ст. л. оливкового масла
- 2 яйця
- 500 г борошна
- 1 ч. л. солі
- 200 г сиру
- по 1-2 гілочки петрушки і м'яти
- 120 г сулугуні
- сіль
- мелений перець за смаком
Приготування:
Для тіста буряк відварити або запекти в духовці. Дати охолонути і подрібнити у блендері. Додати яйця, борошно, сіль і вимісити тісто. Загорнути в плівку і залишити при кімнатній температурі на 1 год.
Для начинки сир розім'яти, зелень порубати, сулугуні натерти на крупній тертці. З'єднати, посолити і поперчити.
Тісто розкачати в тонкий пласт. По половині розподілити порціями начинку і накрити другою половиною. Вирізати равіолі, краї скріпити. Варити в киплячій підсоленій воді 3 хв після спливання виробів на поверхню.
Для тіста буряк відварити або запекти в духовці. Дати охолонути і подрібнити у блендері. Додати яйця, борошно, сіль і вимісити тісто. Загорнути в плівку і залишити при кімнатній температурі на 1 год.
Для начинки сир розім'яти, зелень порубати, сулугуні натерти на крупній тертці. З'єднати, посолити і поперчити.
Тісто розкачати в тонкий пласт. По половині розподілити порціями начинку і накрити другою половиною. Вирізати равіолі, краї скріпити. Варити в киплячій підсоленій воді 3 хв після спливання виробів на поверхню.
Думки наших читачок (0)
Не їсти з ранку шкідливо для здоров'я. Смачна страва змусить тебе швидше прокинутися (особливо якщо посипати її тертим сиром і швидко запекти в духовці).
Жителі країни радості і щастя знають толк в їжі (і не поправляються). Секрет в тому, щоб вибирати правильні страви і оливкове масло для смаження.
Набридло їсти на сніданок одне і теж? Різноманіти своє меню ( така страва не займе більше часу, ніж зазвичай).
Після важкого робочого тижня побалуй себе смачненьким. Страва готується швидко, а подача - дуже оригінальна ( можна навіть приготувати для гостей).