Замість вареників: рецепт равіолі з сиром

Замість вареників: рецепт равіолі з сиром

Рецепти
12.04.2019
Італійці знають толк в хорошій кухні! А готується страва не довше, ніж звичний напівфабрикати.


Інгредієнти на 4 порції
  • 2 буряки
  • 1-2 ст. л. оливкового масла
  • 2 яйця
  • 500 г борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 200 г сиру
  • по 1-2 гілочки петрушки і м'яти
  • 120 г сулугуні
  • сіль
  • мелений перець за смаком


Приготування:
Для тіста буряк відварити або запекти в духовці. Дати охолонути і подрібнити у блендері. Додати яйця, борошно, сіль і вимісити тісто. Загорнути в плівку і залишити при кімнатній температурі на 1 год.

Для начинки сир розім'яти, зелень порубати, сулугуні натерти на крупній тертці. З'єднати, посолити і поперчити.

Тісто розкачати в тонкий пласт. По половині розподілити порціями начинку і накрити другою половиною. Вирізати равіолі, краї скріпити. Варити в киплячій підсоленій воді 3 хв після спливання виробів на поверхню.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Не пропускай сніданок: рецепт картопляних млинців
Не їсти з ранку шкідливо для здоров'я. Смачна страва змусить тебе швидше прокинутися (особливо якщо посипати її тертим сиром і швидко запекти в духовці).
Вечеря по-італійськи: рецепт смажених каннеллоні
Жителі країни радості і щастя знають толк в їжі (і не поправляються). Секрет в тому, щоб вибирати правильні страви і оливкове масло для смаження.
Замість нудного омлету: рецепт кесадільі з шинкою
Набридло їсти на сніданок одне і теж? Різноманіти своє меню ( така страва не займе більше часу, ніж зазвичай).
Італійська вечеря: рецепт смажених равіолі
Відпустка ще не скоро? Відкрий маленьку подорож в своїй тарілці!
Замість вечері: рецепт сирних вафлей з яйцями пашот
Після важкого робочого тижня побалуй себе смачненьким. Страва готується швидко, а подача - дуже оригінальна ( можна навіть приготувати для гостей).
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».