Рецепт креветок з перцем

Рецепт креветок з перцем

Рецепти
18.04.2019
Пора урізноманітнити нудні будні пікантною вечерею. Готувати просто, а задоволення триватиме довго.


Інгредієнти на 4 порції:
  • 1 стебло цибулі-порею
  • 1 цибулина шалот
  • 1 зубчик часнику
  • 2 стручки солодкого перцю
  • 300 г моркви
  • 1 стручок перцю чилі
  • 300 г філе риби
  • рослинне масло для смаження
  • сік і цедра 1 лимона
  • 300 мл кокосового молока
  • 2 ч. л. порошку каррі
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • 400 г очищених креветок
  • 4 ст. л. соєвого соусу
Приготування:
Цибулю-порей нарізати кільцями, цибулю-шалот - півкільцями. Часник порубати. Солодкий перець нарізати скибочками, очищену моркву - тонкою соломкою. Перець чилі порубати. Рибне філе нарізати кубиками.

У глибокій сковороді нагріти масло і підрум'янити моркву. Додати шалот і порей, перемішати і смажити 2 хв. Покласти рибне філе, додати сік і цедру лимона. Смажити 5 хв.

Додати кокосове молоко, каррі, паприку і соєвий соус. Перемішати і довести до кипіння. Додати креветки і тушкувати 5 хв.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Рецепт від шефа: пшоняна каша з баклажанами, солодким перцем і фундуком
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.
Їж, коли хочеш: рецепт дерунів з креветками
Вдихни життя в звичну страву і готуй на сніданок, обід або вечерю.
Іспанська вечеря: рецепт паельї з морепродуктами
До відпустки ще далеко, але це не привід відмовляти собі в середземноморській кухні. Дотримуватися рецепту вийде смачніше, якщо зробити його з круглого рису - арборіо
Простий ЗСЖ: рецепт салату з авокадо
Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!
ЗСЖ-обід: рецепт салату з кукурудзою
Пора відпочити від низки млинців і влаштувати розвантажувальний день - зелений салат теж може бути смачним!
Розкішна вечеря: рецепт філе міньйон з овочами
Потіш себе та близькою смачною вечерею в вихідний. Час запікання залежить від ступеня підсмажування м'яса: якщо любиш з кров'ю, запікай філе не довше 5 хвилин.