Рецепт від шефа: салат з кіноа і руколою

Рецепт від шефа: салат з кіноа і руколою

Рецепти
09.05.2019
Зожно і смачно - неможливе можливим робить шеф ресторану.


Інгредієнти (1 порція):
  • Кіноа - 100 г
  • Томати - 100 г
  • Лимонний сік - 3 г
  • Кінза свіжа - 2 г
  • Цукор - 3 г
  • Сіль - 3 г
  • Оливкова олія - 10 г
  • Червоний маринована цибуля - 30 г
  • Салат рукола - 15 г


Приготування:
Цибулю нарізати пір'ям, додати цукор, сіль і сік лимона, залишити на 30 хвилин настоятися. Кіноа відварити і остудити.

Томати нарізати дрібними кубиками. Крупу змішати з томатами, подрібненою кінзою, маринованою цибулею. Заправити оливковою олією і викласти в центр тарілки, поруч по колу прикрасити руколою.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Рецепт від шефа: пшоняна каша з баклажанами, солодким перцем і фундуком
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.
Рецепт від шефа: бісквітне печиво з томатним варенням і шоколадом
Насправді це дуже смачно. Шеф-кухар Mutti Карло Казоні вміє дивувати!
Рецепт від шефа: салат з буряка з ананасом і чорносливом
Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).
Рецепт від шефа: баварський крем з томатним джемом
Фруктовим десертом ти навряд чи когось здивуєш, а ось овочевим - запросто. Найсмачніший (і корисний) - у шеф-кухаря Mutti Карло Казоні.
Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Рецепт від шефа: безглютенові мигдальні млинці
Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.