Рецепт від шефа: салат з кіноа і руколою
Рецепти
Зожно і смачно - неможливе можливим робить шеф ресторану.
Інгредієнти (1 порція):
- Кіноа - 100 г
- Томати - 100 г
- Лимонний сік - 3 г
- Кінза свіжа - 2 г
- Цукор - 3 г
- Сіль - 3 г
- Оливкова олія - 10 г
- Червоний маринована цибуля - 30 г
- Салат рукола - 15 г
Приготування:
Цибулю нарізати пір'ям, додати цукор, сіль і сік лимона, залишити на 30 хвилин настоятися. Кіноа відварити і остудити.
Томати нарізати дрібними кубиками. Крупу змішати з томатами, подрібненою кінзою, маринованою цибулею. Заправити оливковою олією і викласти в центр тарілки, поруч по колу прикрасити руколою.
Цибулю нарізати пір'ям, додати цукор, сіль і сік лимона, залишити на 30 хвилин настоятися. Кіноа відварити і остудити.
Томати нарізати дрібними кубиками. Крупу змішати з томатами, подрібненою кінзою, маринованою цибулею. Заправити оливковою олією і викласти в центр тарілки, поруч по колу прикрасити руколою.
Думки наших читачок (0)
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.
Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).
Фруктовим десертом ти навряд чи когось здивуєш, а ось овочевим - запросто. Найсмачніший (і корисний) - у шеф-кухаря Mutti Карло Казоні.
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).