Рецепт від шефа: суп з буряка

Рецепт від шефа: суп з буряка

Рецепти
24.06.2019
Проста, здавалося б, страва. Але щоб було смачно, потрібно готувати її правильно.

Інгредієнти на 4 порції:
  • Буряк молодий свіжий 500 грам
  • Сметана 80 грам
  • Огірки свіжі 80 грам
  • Редис свіжий 120 грам
  • Бадилля буряка 60 грам
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Цукор 2 стол ложки
  • Лимонний сік 1 ч ложка.



Приготування:
Буряк очистити, відварити протягом 40 хвилин. Протерти буряк через тертку. Відвар, що залишився від буряка процідити, додати сіль, цукор, лимонний сік. З'єднати з протертою буряком. Настоювати протягом 1 години.

Редис і огірок нарізати соломкою. Розлити бульйон по тарілках. У тарілки додати нарізані овочі. Для подачі прикрасити відвареною перепелиним яйцем і зеленню. Додати за смаком сметану.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Рецепт від шефа: салат з кіноа і руколою
Зожно і смачно - неможливе можливим робить шеф ресторану.
Рецепт від шефа: пшоняна каша з баклажанами, солодким перцем і фундуком
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.
Рецепт від шефа: бісквітне печиво з томатним варенням і шоколадом
Насправді це дуже смачно. Шеф-кухар Mutti Карло Казоні вміє дивувати!
Рецепт від шефа: салат з буряка з ананасом і чорносливом
Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).
Рецепт від шефа: безглютенові мигдальні млинці
Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.
Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем
Ситна і смачна страва - витрать 30 хвилин і порадуй домашніх!