Розвантажуємося після вихідних: рецепт риби в конвертах з пергаменту

Розвантажуємося після вихідних: рецепт риби в конвертах з пергаменту

Рецепти
04.07.2019
Риба запікається у власному соку - тільки корисні жири!


Складові:

  • 70 г консервованих оливок без кісточок;
  • 8 в'ялених томатів в маслі;
  • 100 г сиру;
  • по 1 гілочці петрушки і кропу;
  • 600 г філе лосося без шкіри;
  • 4 ст. л. соку лайма;
  • 4 ч. л. оливкового масла;
  • 4 ст. л. білого сухого вина;
  • сіль, мелений чорний перець.


Приготування:
Духовку нагріти до 200С. Оливки нарізати кружечками. Томати нарізати смужками. Сир натерти на дрібній тертці. Петрушку і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати.

Рибу вимити, обсушити і розрізати на 4 шматки. Кожен укласти на великий аркуш пергаменту. Посолити, поперчити, скропити соком лайма і оливковою олією.

Зверху розподілити зелень, оливки, в'ялені томати та сир. Вільні кінці листа пергаменту підняти вгору і скріпити, залишивши невеликий отвір зверху. Влити через нього біле вино і запікати 15 хв. На стіл подати в пергаменті.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Продовжуємо худнути: рецепт риби в кокосовому молоці з овочами
Відмінний варіант для тих, хто на дієті - в гарячому немає зайвого жиру.
Рецепт риби в пікантному маринаді
Всього година і ти немов опинилася в ресторані біля океану (мазати сонцезахисним кремом не обов'язково).
Простий ЗСЖ: рецепт салату з авокадо
Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!
Незвичайна вечеря: рецепт котлет по-грецьки
Домашні точно здивуються: страва звична, а смак новий: пікантності додає м'ята.
Рецепт з дитинства: кекси з глазур'ю
Випічка огорне тебе приємними спогадами: загорніться в плед, налий чашку чаю і побалуй себе солодким.
Корисно і смачно: рецепт закуски з авокадо
Хочеш перекусити? Не поспішай лізти в холодильник за шкідливими бутербродами. Утамуй голод корисною і красивою закускою - та й близькі точно оцінять!