Розвантажуємося після вихідних: рецепт риби в конвертах з пергаменту
Рецепти
Риба запікається у власному соку - тільки корисні жири!
Складові:
- 70 г консервованих оливок без кісточок;
- 8 в'ялених томатів в маслі;
- 100 г сиру;
- по 1 гілочці петрушки і кропу;
- 600 г філе лосося без шкіри;
- 4 ст. л. соку лайма;
- 4 ч. л. оливкового масла;
- 4 ст. л. білого сухого вина;
- сіль, мелений чорний перець.
Приготування:
Духовку нагріти до 200С. Оливки нарізати кружечками. Томати нарізати смужками. Сир натерти на дрібній тертці. Петрушку і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати.
Рибу вимити, обсушити і розрізати на 4 шматки. Кожен укласти на великий аркуш пергаменту. Посолити, поперчити, скропити соком лайма і оливковою олією.
Зверху розподілити зелень, оливки, в'ялені томати та сир. Вільні кінці листа пергаменту підняти вгору і скріпити, залишивши невеликий отвір зверху. Влити через нього біле вино і запікати 15 хв. На стіл подати в пергаменті.
Духовку нагріти до 200С. Оливки нарізати кружечками. Томати нарізати смужками. Сир натерти на дрібній тертці. Петрушку і кріп вимити, обсушити і дрібно нарізати.
Рибу вимити, обсушити і розрізати на 4 шматки. Кожен укласти на великий аркуш пергаменту. Посолити, поперчити, скропити соком лайма і оливковою олією.
Зверху розподілити зелень, оливки, в'ялені томати та сир. Вільні кінці листа пергаменту підняти вгору і скріпити, залишивши невеликий отвір зверху. Влити через нього біле вино і запікати 15 хв. На стіл подати в пергаменті.
Думки наших читачок (0)
Всього година і ти немов опинилася в ресторані біля океану (мазати сонцезахисним кремом не обов'язково).
Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!
Випічка огорне тебе приємними спогадами: загорніться в плед, налий чашку чаю і побалуй себе солодким.