Продовжуємо худнути: рецепт риби в кокосовому молоці з овочами
Рецепти
Відмінний варіант для тих, хто на дієті - в гарячому немає зайвого жиру.
Складові:
Приготування:
Духовку нагріти до 150С. Кабачки і помідори вимити, обсушити і нарізати скибочками. Масло розпустити і розподілити по 4 невеликим формам. Розкласти по ним овочі, посолити і поперчити.
- 2 дуже маленьких кабачка (не більше 10-15 см);
- 300 г помідорів;
- 50 г вершкового масла;
- 800 г філе лосося без шкіри;
- 1 лимон;
- 3 гілочки естрагону;
- 3 ст. л. кедрових горішків;
- 500 мл кокосового молока;
- сіль, мелений чорний перець.
Приготування:
Духовку нагріти до 150С. Кабачки і помідори вимити, обсушити і нарізати скибочками. Масло розпустити і розподілити по 4 невеликим формам. Розкласти по ним овочі, посолити і поперчити.
Рибне філе вимити, обсушити і розрізати на 8 порційних шматків. Посолити і поперчити. Лимон вимити й обсушити. Теркою зняти з нього цедру, вичавити сік. З гілочок естрагону обірвати листочки. Кедрові горішки підрум'янити на сухій сковороді і порубати.
Рибу викласти у форми на овочі, полити лимонним соком, посипати цедрою. Залити кокосовим молоком, посипати горішками, листочками естрагону і запікати 20 хв.
Рибу викласти у форми на овочі, полити лимонним соком, посипати цедрою. Залити кокосовим молоком, посипати горішками, листочками естрагону і запікати 20 хв.
Думки наших читачок (0)
На дієті і так сумно. Такий рецепт - відмінний привід урізноманітнити меню. У страві мало калорій, і вона відмінно засвоюється.
Не відмовляй собі ні в чому, навіть якщо ти на дієті. Просто вибирай правильний спосіб приготування.
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.
Всього година і ти немов опинилася в ресторані біля океану (мазати сонцезахисним кремом не обов'язково).