Розкішна вечеря: рецепт філе міньйон з овочами
Рецепти
Потіш себе та близькою смачною вечерею в вихідний. Час запікання залежить від ступеня підсмажування м'яса: якщо любиш з кров'ю, запікай філе не довше 5 хвилин.
Складові:
Приготування:
Вирізку розрізати на 4 шматки товщиною 5 см. Злегка відбити їх плоскою стороною ножа, посолити і поперчити. Обернути скибочками бекон. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Моркву вимити, очистити і нарізати довгою соломкою.
Цукіні вимити, нарізати слайсами. Зубчики часнику очистити і порубати.
- 1 невелика яловича вирізка
- 8 скибочок бекону
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 цукіні
- 1 велика морква
- 4 ст. л. рослинної олії
м1 ч. л. цукру - сіль
- мелений чорний перець
Приготування:
Вирізку розрізати на 4 шматки товщиною 5 см. Злегка відбити їх плоскою стороною ножа, посолити і поперчити. Обернути скибочками бекон. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Моркву вимити, очистити і нарізати довгою соломкою.
Цукіні вимити, нарізати слайсами. Зубчики часнику очистити і порубати.
У сковороді нагріти половину рослинного масла і злегка підрум'янити часник. Додати цукіні і злегка обсмажити все разом. Викласти на тарілку. В ту ж сковороду влити масло, що залишилося і підрум'янити цибулю з морквою.
М'ясо обсмажити з обох сторін на сковороді-гриль, потім перекласти в форму і запікати 5-15 хв при 180° C. На стіл подати зі смаженими овочами.
М'ясо обсмажити з обох сторін на сковороді-гриль, потім перекласти в форму і запікати 5-15 хв при 180° C. На стіл подати зі смаженими овочами.
Думки наших читачок (0)
Корисна дієта, при якій ти не будеш голодувати, але активно почнеш худнути. ViWa.com.ua розповідає, що можна їсти (а ще вибрала для тебе легкі і корисні рецепти)!
Хочеш побалувати себе солодким, але переживаєш за здоров'я і фігуру? Сумісності приємні з корисним - 30 хвилин, і смачний корисний десерт готовий!
Ми знаємо імбир як добавку до роллів і суші - його традиційно подають до сирої риби в стравах азіатської кухні. Чим ще корисна пряність? Розбираємося разом з ViWa.com.ua!
Вирішила влаштувати коханому романтичну вечерю? Не поспішай готувати звичні страви - різноманіти меню гарячим з качки, щоб вечір запам'ятався надовго.