Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем

Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем

Рецепти
26.02.2019
Ситна і смачна страва - витрать 30 хвилин і порадуй домашніх!
Інгредієнти на 4 порції:
  • 100 г моркви
  • 100 г кореня селери бульби
  • 100 г цибулі-порею
  • 30 г вершкового масла
  • 500 г картоплі
  • 700 мл рибного або овочевого бульйону
  • 200 мл вершків (10%)
  • 150 г слабосоленого лосося
  • 4 ст. л. сметани
  • сіль
  • мелений чорний перець

Приготування:
Морква і корінь селери вимити і очистити. Нарізати дрібними кубиками. Цибулю-порей почистити і нарізати кільцями.
У каструлі розтопити масло і на середньому вогні підрум'янити підготовлені овочі. Картопля вимити і очистити. Нарізати кубиками і додати в каструлю до овочів. Залити гарячим бульйоном і варити на середньому вогні 15 хв.

Додати вершки, посолити, поперчити і довести до кипіння. Зняти з вогню і подрібнити блендером.

Рибу нарізати тонкими скибочками. Суп розлити по тарілках, в кожну додати сметану і шматочки риби.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Приготуй смачний обід: 4 рецепта супу
Замерзла? Зігрій себе і домашніх густим супом. Коли прийдеш додому, з'їж тарілку борщу - стане набагато тепліше. Дочекатися весни буде простіше!
Незвичайна вечеря: рецепт котлет по-грецьки
Домашні точно здивуються: страва звична, а смак новий: пікантності додає м'ята.
Рецепт тефтелей з соусом з авокадо
Знайома з дитинства страва почне «звучати» по-новому. А соус не тільки смачний, але ще і корисний!
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».
Порадуй коханого: рецепт свинячих відбивних з сиром
Для найромантичнішої події в році не обов'язково готувати щось складне. Подай на стіл безпрограшний варіант (а начинка просто тане в роті).
Ситно і швидко: рецепт картопляної запіканки з червоною цибулею
Холодним ввечері порадуй близьких простим, по-домашньому смачною і апетитною стравою.