Корисний обід: рецепт крем-супу з селерою і лососем
Рецепти
Ситна і смачна страва - витрать 30 хвилин і порадуй домашніх!
Інгредієнти на 4 порції:
Приготування:
Морква і корінь селери вимити і очистити. Нарізати дрібними кубиками. Цибулю-порей почистити і нарізати кільцями.
- 100 г моркви
- 100 г кореня селери бульби
- 100 г цибулі-порею
- 30 г вершкового масла
- 500 г картоплі
- 700 мл рибного або овочевого бульйону
- 200 мл вершків (10%)
- 150 г слабосоленого лосося
- 4 ст. л. сметани
- сіль
- мелений чорний перець
Приготування:
Морква і корінь селери вимити і очистити. Нарізати дрібними кубиками. Цибулю-порей почистити і нарізати кільцями.
У каструлі розтопити масло і на середньому вогні підрум'янити підготовлені овочі. Картопля вимити і очистити. Нарізати кубиками і додати в каструлю до овочів. Залити гарячим бульйоном і варити на середньому вогні 15 хв.
Додати вершки, посолити, поперчити і довести до кипіння. Зняти з вогню і подрібнити блендером.
Рибу нарізати тонкими скибочками. Суп розлити по тарілках, в кожну додати сметану і шматочки риби.
Додати вершки, посолити, поперчити і довести до кипіння. Зняти з вогню і подрібнити блендером.
Рибу нарізати тонкими скибочками. Суп розлити по тарілках, в кожну додати сметану і шматочки риби.
Думки наших читачок (0)
Замерзла? Зігрій себе і домашніх густим супом. Коли прийдеш додому, з'їж тарілку борщу - стане набагато тепліше. Дочекатися весни буде простіше!
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».
Для найромантичнішої події в році не обов'язково готувати щось складне. Подай на стіл безпрограшний варіант (а начинка просто тане в роті).