Італійська вечеря: рецепт смажених равіолі

Італійська вечеря: рецепт смажених равіолі

Рецепти
27.02.2019
Відпустка ще не скоро? Відкрий маленьку подорож в своїй тарілці!
Інгредієнти на 4 порції:
  • 500 г картоплі
  • 150 г тостового хліба
  • 150 г напівтвердого сиру
  • 1 ч. л. тертої лимонної цедри
  • 1 ст. л. подрібненої зелені
  • 4 жовтки
  • 200 г борошна
  • рослинне масло для смаження
  • сіль
  • мелений перець

Приготування:
Картопля відварити до готовності. Воду злити, бульби розім'яти. З хліба зрізати скоринку, м'якуш залити холодною водою і залишити на 15 хв. Для начинки сир натерти на крупній тертці. Додати терту цедру і подрібнену зелень. Перемішати.
До картоплі додати жовтки, віджатий хліб і половину борошна. Посолити, поперчити і перемішати. Залишити на 15 хв.

Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати з нього гуртки. На середину кожного викласти начинку і скласти навпіл. Краї защипати. Обсмажити з обох боків на олії. Відразу подати на стіл.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Вишукана вечеря: рецепт рулету з телятини з запеченими печерицями
Потіш домашніх ніжним ароматним м'ясом з оригінальним гарніром - то, що потрібно на початку важкого тижня.
Сонце на тарілці: рецепт торта з мандаринами
Бракує весни? Створи настрій сама! Повітряний торт виправдає очікування навіть самих вибагливих ласунів.
Легка вечеря: рецепт рулету з морепродуктами
Не їж на ніч важку їжу, а краще побалуй себе смачною закускою. Але не вари кальмари довше 4 хвилин, інакше вони стануть жорсткими.
Замість вечері: рецепт сирних вафлей з яйцями пашот
Після важкого робочого тижня побалуй себе смачненьким. Страва готується швидко, а подача - дуже оригінальна ( можна навіть приготувати для гостей).
Незвичайна вечеря: рецепт котлет по-грецьки
Домашні точно здивуються: страва звична, а смак новий: пікантності додає м'ята.
Розкішна вечеря: рецепт філе міньйон з овочами
Потіш себе та близькою смачною вечерею в вихідний. Час запікання залежить від ступеня підсмажування м'яса: якщо любиш з кров'ю, запікай філе не довше 5 хвилин.