Перекус в офісі: рецепт «гармошок» з сиром
Рецепти
Не встигаєш пообідати? Приготуй дома ситну випічку і з'їси в короткій перерві ( і не забудь пригостити колег).
Інгредієнти на 4 порції:
Приготування:
Духовку нагріти до 190° С. Картоплю очистити, вимити, кожну бульбу розрізати навпіл і надрізати у вигляді віяла. Викласти в глибоке деко і залити м'ясним бульйоном.
- 12 невеликих бульб картоплі
- 500 мл м'ясного бульйону
- 2 зубчики часнику
- 2 лаврові листки
- 4 горошини чорного перцю
- 200 г тертого сиру
- 2 маленькі червоні цибулини
- 2 стебла селери
- 70 г листового салату
- 4 ст. л. рослинної олії
- сіль
- мелений перець
Приготування:
Духовку нагріти до 190° С. Картоплю очистити, вимити, кожну бульбу розрізати навпіл і надрізати у вигляді віяла. Викласти в глибоке деко і залити м'ясним бульйоном.
Навколо розподілити крупно нарізаний часник, лавровий лист, перець горошком і поставити в духовку на 20 хв. Потім картоплю посипати тертим сиром і запікати до рум'яної скоринки.
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Стебло селери нарізати скибочками, листовий салат вимити, обсушити і порвати.
Цибулю, селеру і салат перемішати, посолити, поперчити і полити олією. Подати разом з запеченою картоплею.
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Стебло селери нарізати скибочками, листовий салат вимити, обсушити і порвати.
Цибулю, селеру і салат перемішати, посолити, поперчити і полити олією. Подати разом з запеченою картоплею.
Думки наших читачок (0)
Маєш слабкість до фастуду? Не відмовляй собі в задоволенні, а приготуй страву дома. Якщо замість булки взяти деруни, бургер вийде ще смачніше!
Незвичайний смак здивує навіть самих вибагливих гостей. А щоб начинка не завітрилася, не забудь закрити пиріг плівкою або прибрати в холодильник.
Для найромантичнішої події в році не обов'язково готувати щось складне. Подай на стіл безпрограшний варіант (а начинка просто тане в роті).