Гарячий сніданок: рецепт тостів по-тірольськи

Гарячий сніданок: рецепт тостів по-тірольськи

Рецепти
03.03.2019
Якщо посипати готову страву рубаною зеленню, вона стане ще смачніше і ароматніше.
Інгредієнти на 4 порції:
  • 150 г бекону
  • 200 г напівтвердого сиру
  • 250 мл вершків (20%)
  • 2 яйця
  • 8 великих скибочок тостового хліба
  • 60 г тертого твердого сиру
  • сіль
    мелений чорний перець

Приготування:
Бекон нарізати тонкими смужками. Сковороду нагріти без жиру, викласти в неї бекон і обсмажити з обох боків до рум'янцю. Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
Напівтвердий сир нарізати тонкими скибочками. Вершки влити в миску, додати яйця і збити віночком. Посолити і поперчити за смаком.

Скибочки хліба опустити в суміш, що вийшла на 1 хв, потім укласти на деко, вистелений пергаментом. Зверху розподілити смужки бекону, посипати тертим твердим сиром і запікати 10 хв. Відразу подати тости на стіл.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Вегетаріанська лазіння: рецепт з цукіні і тофу
Полюбиш, навіть якщо ти любиш м'ясо. Ця версія рецепта набагато оригінальніше і корисніше ( і підійде навіть тим, хто сьогодні сів на дієту).
Швидкий і корисний сніданок: рецепт омлету з овочами
Вранці єдине, що тобі хочеться - лягти назад в ліжко. Але сніданок пропускати не можна! Вибери рецепт, який не відніме у тебе час дорогоцінного сну.
Як приготувати бургер дома: покроковий рецепт
Маєш слабкість до фастуду? Не відмовляй собі в задоволенні, а приготуй страву дома. Якщо замість булки взяти деруни, бургер вийде ще смачніше!
Рецепт тефтелей з соусом з авокадо
Знайома з дитинства страва почне «звучати» по-новому. А соус не тільки смачний, але ще і корисний!
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».
Ситно і швидко: рецепт картопляної запіканки з червоною цибулею
Холодним ввечері порадуй близьких простим, по-домашньому смачною і апетитною стравою.