Ситний сніданок: рецепт яблучних оладок з салатом
Рецепти
Набридли омлет і бутерброди! Різноманітни своє меню: ранок - найважливіший прийом їжі.
Інгредієнти на 4 порції:
- 6 яєць
- 250 г борошна
- рослинне масло для тіста і смаження
- 100 мл мінеральної води з газом
- 150 мл молока
- дрібка солі
- 2 стебла селери
- 200 г листового салату
- 4 яблука
- 2 ст. л. лимонного соку
- 200 г сметани
Приготування:
Для тіста яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки змішати з борошном, 3 ст. л. масла, мінеральною водою і молоком. Вимісити до гладкості. Окремо збити білки з дрібкою солі в міцну піну. Підмішати до жовткова масі. Залишити на 10 хв.
Селеру нарізати скибочками. Листя салату вимити й обсушити. Яблука розрізати на половинки і видалити насіння. М'якоть нарізати скибочками і скропити лимонним соком.
У сковороді нагріти масло і злегка підрум'янити частини яблук. Залити тістом і смажити до рум'янцю. Перевернути і готувати до рум'яної скоринки. Таким чином спекти всі оладки.
На стіл подати з селерою, салатом і сметаною.
У сковороді нагріти масло і злегка підрум'янити частини яблук. Залити тістом і смажити до рум'янцю. Перевернути і готувати до рум'яної скоринки. Таким чином спекти всі оладки.
На стіл подати з селерою, салатом і сметаною.
Думки наших читачок (0)
Вічно в русі і ніколи поїсти? Активний спосіб життя - не привід для голоду. Ситний перекус врятує в будь-якій ситуації.
Всі жінки люблять квіти. Але троянди з печених яблук здивують і зворушать більше - інструкцію шукай на ViWa.com.ua.
Вранці єдине, що тобі хочеться - лягти назад в ліжко. Але сніданок пропускати не можна! Вибери рецепт, який не відніме у тебе час дорогоцінного сну.
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».