Як приготувати незвичайний стейк: азіатський рецепт
Рецепти
Незвичайне рішення для справжніх гурманів.
Інгредієнти на 4 порції:
Приготування:
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Гілочки розмарину вимити й обсушити. Листочки обірвати і дрібно нарізати. Перемішати з імбиром.
- 60 г кореня імбиру
- 2 гілочки розмарину
- 4 яловичих стейка
- 2 цибулини
- 4 ст. л. рослинної олії
- 2 ст. л. порошку каррі
- 100 мл бульйону
- сіль
- мелений чорний перець
Приготування:
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Гілочки розмарину вимити й обсушити. Листочки обірвати і дрібно нарізати. Перемішати з імбиром.
Стейки дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі на 30 хв. Потім обполоснути і добре обсушити паперовим рушником. Змастити сумішшю з імбиром і розмарином. Залишити на 20 хв.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями. У сковороді нагріти 2 ст. л. рослинного масла і злегка підрум'янити цибулю. Посипати порошком карі і тримати на вогні 1 хв.
Стейки обсмажити на рослинному маслі з обох сторін. Влити бульйон і тримати під кришкою на середньому вогні 10 хв. Посолити і поперчити за смаком. На стіл подати із смаженою цибулею.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями. У сковороді нагріти 2 ст. л. рослинного масла і злегка підрум'янити цибулю. Посипати порошком карі і тримати на вогні 1 хв.
Стейки обсмажити на рослинному маслі з обох сторін. Влити бульйон і тримати під кришкою на середньому вогні 10 хв. Посолити і поперчити за смаком. На стіл подати із смаженою цибулею.
Думки наших читачок (0)
Вічно в русі і ніколи поїсти? Активний спосіб життя - не привід для голоду. Ситний перекус врятує в будь-якій ситуації.
Любиш перекусити бургером? Не відмовляй собі в задоволенні - здорову альтернативу можна приготувати з булгура і буряка.
Після важкого робочого тижня побалуй себе смачненьким. Страва готується швидко, а подача - дуже оригінальна ( можна навіть приготувати для гостей).
Маєш слабкість до фастуду? Не відмовляй собі в задоволенні, а приготуй страву дома. Якщо замість булки взяти деруни, бургер вийде ще смачніше!
Незвичайний смак здивує навіть самих вибагливих гостей. А щоб начинка не завітрилася, не забудь закрити пиріг плівкою або прибрати в холодильник.