І перше, і друге: рецепт гювеч зі свининою

І перше, і друге: рецепт гювеч зі свининою

Рецепти
10.03.2019
Звичне рагу з болгарської кухні урізноманітнює будь-яку вечерю. А якщо ти вегетаріанка, просто виключи з рецепта м'ясо.
Інгредієнти на 4 порції:
  • 600 г свинячої м'якоті
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 3 стручки солодкого перцю
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 баклажан
  • 3 помідори
  • 500 г картоплі
  • 200 г замороженої стручкової квасолі
  • 100 г замороженої бамії
  • 100 г консервованого горошку
  • 2 ч. л. сушеної м'яти
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • Сіль

Приготування:
М'ясо нарізати маленькими кубиками і обсмажити в сотейнику на рослинному маслі. Викласти. Солодкий перець загорнути у фольгу і запекти до готовності. Потім стручки очистити, м'якоть нарізати кубиками. Цибулю порубати, моркву нарізати кружечками, баклажан - кубиками.
Помідори опустити на 30 секунд в киплячу воду, потім викласти на сито і очистити. М'якоть розім'яти виделкою. Картоплю нарізати скибочками.

У сотейнику, де смажилося м'ясо, підрум'янити цибулю. Додати моркву і смажити 3 хв. Покласти баклажан і картоплю. Смажити, помішуючи, 5 хв. Додати квасолю, бамію, помідори, влити 100 мл води і тушкувати 10 хв.

М'ясо і тушковані овочі розкласти по горщикам. Додати горошок, м'яту, паприку і посолити. Закрити і запікати 40 хв при 190° С. Потім кришки зняти і запікати ще 10 хв.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Вегетаріанська лазіння: рецепт з цукіні і тофу
Полюбиш, навіть якщо ти любиш м'ясо. Ця версія рецепта набагато оригінальніше і корисніше ( і підійде навіть тим, хто сьогодні сів на дієту).
Приготуй смачний обід: 4 рецепта супу
Замерзла? Зігрій себе і домашніх густим супом. Коли прийдеш додому, з'їж тарілку борщу - стане набагато тепліше. Дочекатися весни буде простіше!
Піднімай собі настрій: 3 незвичайних рецепта з шоколаду
Не відмовляй собі в солодкому навіть якщо ти на дієті: іноді можна дозволити собі слабкості (особливо якщо вони покращують самопочуття і зміцнюють здоров'я).
Як замаринувати імбир? Корисні поради та рецепти
Ми знаємо імбир як добавку до роллів і суші - його традиційно подають до сирої риби в стравах азіатської кухні. Чим ще корисна пряність? Розбираємося разом з ViWa.com.ua!
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».
Рецепт качиного філе з соусом
Вирішила влаштувати коханому романтичну вечерю? Не поспішай готувати звичні страви - різноманіти меню гарячим з качки, щоб вечір запам'ятався надовго.