Вечеря по-італійськи: рецепт смажених каннеллоні

Вечеря по-італійськи: рецепт смажених каннеллоні

Рецепти
17.03.2019
Жителі країни радості і щастя знають толк в їжі (і не поправляються). Секрет в тому, щоб вибирати правильні страви і оливкове масло для смаження.
Інгредієнти на 4 порції:
  • 10 трубочок-каннелоні
  • 400 г рікотти
  • 2 гілочки чебрецю
  • 5 яєць
  • щіпка цукру
  • рослинне масло для смаження
  • 200 г борошна
  • 300 г панірувальних сухарів
  • сіль
  • мелений чорний перець
Приготування:
Каннеллоні відварити протягом 5 хв у киплячій підсоленій воді. Викласти на друшляк і промити теплою кип'яченою водою. Розрізати на половинки. Рікотту розім'яти. З гілочок чебрецю обірвати листочки. У рикотту випустити 1 яйце, додати чебрець, цукор, посолити і поперчити.

Отриману масу перекласти в кондитерський мішок і наповнити нею каннеллоні. Яйця випустити в глибоку миску. Борошно і сухарі розкласти по окремих ємностей. Каннеллоні з начинкою вмочити в яйця, обваляти в борошні, знову вмочити в яйця і обваляти в сухарях. Смажити у фритюрі до золотистої скоринки.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Вечеря в стилі ЗСЖ: рецепт кускусу з горошком
Не перевантажуй шлунок перед сном. З'їж корисну і легку страву ( в ній ще є вітаміни В1, В2, магній і калій).
Ситний сніданок: рецепт яблучних оладок з салатом
Набридли омлет і бутерброди! Різноманітни своє меню: ранок - найважливіший прийом їжі.
Низькокалорійна вечеря: рецепт запіканки з шпинатом і томатами
На ніч не можна переїдати - приготуй смачну страву, яка не перевантажить шлунок і порадує оригінальним смаком!
Італійська вечеря: рецепт смажених равіолі
Відпустка ще не скоро? Відкрий маленьку подорож в своїй тарілці!
Легка вечеря: рецепт рулету з морепродуктами
Не їж на ніч важку їжу, а краще побалуй себе смачною закускою. Але не вари кальмари довше 4 хвилин, інакше вони стануть жорсткими.
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».