
Легка вечеря: рецепт судака з цукіні і оливками
Рецепти
Незвичайне поєднання, але приємний смак (і мінімум калорій).
Інгредієнти на 4 порції:
- 800 г філе судака
- 1 ч. л. сушеної материнки
- 2 зубчики часнику
- 3 ст. л. оливкового масла
- 1 стручок солодкого перцю
- 1 цукіні
- 2 помідори
- 100 г консервованих чорних оливок без кісточок
- 2 гілочки кропу
- 2 ст. л. лимонного соку
- сіль
- мелений перець
Приготування:
Філе судака вимити, посолити, поперчити і посипати материнкою. Часник порубати і перемішати з маслом. Полити рибу і залишити на 15 хв.
Солодкий перець і цукіні нарізати смужками. Помідори нарізати часточками. Кріп порубати. У форму укласти підготовлені овочі і рибу. Посипати кропом, збризнути лимонним соком і запікати 30 хв при 180° С.
Філе судака вимити, посолити, поперчити і посипати материнкою. Часник порубати і перемішати з маслом. Полити рибу і залишити на 15 хв.
Солодкий перець і цукіні нарізати смужками. Помідори нарізати часточками. Кріп порубати. У форму укласти підготовлені овочі і рибу. Посипати кропом, збризнути лимонним соком і запікати 30 хв при 180° С.
Думки наших читачок (0)

Полюбиш, навіть якщо ти любиш м'ясо. Ця версія рецепта набагато оригінальніше і корисніше ( і підійде навіть тим, хто сьогодні сів на дієту).

Не їж на ніч важку їжу, а краще побалуй себе смачною закускою. Але не вари кальмари довше 4 хвилин, інакше вони стануть жорсткими.