
Французька закуска: рецепт горіхового паштету з квасолею
Рецепти
Зміни подачу і звичайний паштет стане повноцінною стравою.
Складові:
Приготування:
Квасолю замочити на 6-8 год. Відварити до повної готовності. Волоські горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити. Яйця відварити круто, остудити, очистити і натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити і дуже дрібно нарізати. Гриби протерти вологою серветкою і також дуже дрібно нарізати.
- 150 г сухої білої квасолі
- 100 г цибулі
- 1-2 печериці
- 50 мл рослинного масла
- 2 яйця
- 1-2 ст. л. майонезу
- 100 г волоських горіхів
- мелений чорний перець, сіль за смаком
Приготування:
Квасолю замочити на 6-8 год. Відварити до повної готовності. Волоські горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити. Яйця відварити круто, остудити, очистити і натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити і дуже дрібно нарізати. Гриби протерти вологою серветкою і також дуже дрібно нарізати.
Цибулю і гриби викласти в сковороду з рослинним маслом, перемішати і обсмажити. З'єднати квасолю і цибулю. Пюрировати. Додати сіль, чорний мелений перець за смаком, 2/3 обсягу мелених і обсмажених волоських горіхів.
Покласти яйця і майонез. Добре перемішати. Прибрати масу в холодильник на ніч.
Сформувати з паштету кульки завбільшки з волоський горіх. Обваляти кульки з усіх боків в останніх подрібнених волоських горіхах і подавати до столу.
Покласти яйця і майонез. Добре перемішати. Прибрати масу в холодильник на ніч.
Сформувати з паштету кульки завбільшки з волоський горіх. Обваляти кульки з усіх боків в останніх подрібнених волоських горіхах і подавати до столу.
Думки наших читачок (0)

Звикла купувати готове в супермаркеті? Не поспішай - зробити страву можна і самій (а вийде в рази смачніше).

Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.

Закуска на всі випадки життя: фарш можна замінити на гриби, перець або солодку начинку, щоб перетворити страву в десерт.