Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром

Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром

Рецепти
29.03.2019
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Складові
  • Полб'яна крупа - 50 г.
  • Вода - 150 мл.
  • Лисички чорні сухі – 20 г.
  • Ріпчасту цибулю – 50 г.
  • Грибний бульйон - 50 г.
  • Квашена капуста – 50 г.
  • Вершки рослинні – 60 г.
  • Рослинна олія - 30 г.
  • Кріп – 3 г.
  • Зелена цибуля – 5 г.
  • Сіль – 10 г.
  • Перець – 3 г.
Приготування
Підготовлену крупу залити холодною водою посолити і варити в мультиварці при режимі «Каша» протягом 45 хвилин. Дрібно нарізати цибулю і чорні лисички, (попередньо вимочені у воді протягом 3-4 годин). Обсмажити на рослинному маслі. Посолити, поперчити.

Готову кашу змішати з грибною піджаркою і сумішшю з рослинних вершків і грибного бульйону. У горщик викласти кашу і гарнірувати квашеною капустою. Прикрасити гілочками кропу і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
На обід в Італію: рецепт мінестроне
Відпустка ще не скоро, але наблизити її можна, приготувавши смачний обід.
Простий ЗСЖ: рецепт салату з авокадо
Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!
Смачний сніданок: рецепт панкейк на кефірі
Понеділок - день важкий, але солодкий сніданок зробить початок тижня краще (головне вибирати кефір жирністю не менше 3,2).
Рецепт від шефа: безглютенові мигдальні млинці
Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.
Швидкий і корисний сніданок: рецепт омлету з овочами
Вранці єдине, що тобі хочеться - лягти назад в ліжко. Але сніданок пропускати не можна! Вибери рецепт, який не відніме у тебе час дорогоцінного сну.
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».