Рецепт від шефа: бісквітне печиво з томатним варенням і шоколадом
Рецепти
Насправді це дуже смачно. Шеф-кухар Mutti Карло Казоні вміє дивувати!
Інгредієнти на 30 штук:
- 500 гр. борошна
- 200 гр. вершкового масла
- 4 яєчних жовтки
- 4 ст. ложки теплого молока
- 1 пакетик ваніліну
- 1 щіпка солі
- 400 гр. томатів черрі
- 200 гр. цукру
- 1 ст. ложка тертого імбиру
- півсклянки Самбуки
- 1 пакетик ваніліну
- шкірка 1 лимона
- 400 гр. темного шоколаду
Приготування:
Змішай борошно з вершковим маслом, яйцями, молоком, ванільним порошком і сіллю, щоб отримати м'яке і еластичне тісто. Загорніть тісто в плівку і залиште в холодильнику на 1 годину.
Розкачай тісто завтовшки 1 см качалкою, наріжте печиво круглими формами. Виклади на деко і готуйте в духовці при температурі 160° С протягом 20 хвилин.
Змішай всі інгредієнти і вари на середньому вогні близько 25 хвилин. Пропусти суміш через блендер і дай їй охолонути. Розтопи шоколад і зробіть з нього диски товщиною 0,5 см за допомогою форми, яку використовувала для тіста. Дай шоколадним дискам охолонути в холодильнику близько 15 хвилин.
Поклади на тісто спочатку джем, потім шоколадний диск. Накрий другою половинкою печива.
Змішай борошно з вершковим маслом, яйцями, молоком, ванільним порошком і сіллю, щоб отримати м'яке і еластичне тісто. Загорніть тісто в плівку і залиште в холодильнику на 1 годину.
Розкачай тісто завтовшки 1 см качалкою, наріжте печиво круглими формами. Виклади на деко і готуйте в духовці при температурі 160° С протягом 20 хвилин.
Змішай всі інгредієнти і вари на середньому вогні близько 25 хвилин. Пропусти суміш через блендер і дай їй охолонути. Розтопи шоколад і зробіть з нього диски товщиною 0,5 см за допомогою форми, яку використовувала для тіста. Дай шоколадним дискам охолонути в холодильнику близько 15 хвилин.
Поклади на тісто спочатку джем, потім шоколадний диск. Накрий другою половинкою печива.
Думки наших читачок (0)
Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).
Фруктовим десертом ти навряд чи когось здивуєш, а ось овочевим - запросто. Найсмачніший (і корисний) - у шеф-кухаря Mutti Карло Казоні.
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.
Різноманіти звичний десерт - додай до ніжного тіста апельсини. Смак стане насиченим, а настрій покращиться!