На вечерю в Італію: рецепт різотто з куркою, беконом і гарбузом

На вечерю в Італію: рецепт різотто з куркою, беконом і гарбузом

Рецепти
09.04.2019
Переміщаємося з сірих буднів в яскраві, італійські вихідні.
Інгредієнти на 4 порції:
  • 1 куряче філе
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 1 зубчик часнику
  • 1 цибулина
  • 50 г бекону
  • 150 г рису
  • 300 г м'якоті гарбуза
  • 600 мл бульйону
  • 3 ст. л. замороженої кукурудзи
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 50 г тертого твердого сиру
  • 1 гілочка базиліку
  • сіль
  • перець

Приготування:
Куряче філе вимити, обсушити і нарізати тонкими смужками. У глибокій сковороді нагріти 1 ст. л. рослинного масла і, помішуючи, підрум'янити курку протягом 10 хв. Викласти на тарілку.
Цибулю з часником очистити, дрібно порубати. Бекон нарізати дрібними кубиками. Підготовлені інгредієнти викласти в сковороду, де смажилася курка, додати масло, що залишилося і підрум'янити все разом. Посолити, поперчити, з'єднати з філе і прогріти протягом 3 хв.

Рис ретельно промити. Гарбуз нарізати невеликими кубиками і викласти в сковороду, підмісивши до курки з беконом і овочами. Зверху викласти рис і влити 1 ополоник гарячого бульйону. Готувати до тих пір, поки рідина не вбереться в рис.

Потім влити ще один ополоник гарячого бульйону і так продовжувати далі. Разом з останньою порцією додати заморожену кукурудзу і горошок. Сковороду нещільно закрити і тримати на мінімальному вогні ще 5 хв. Перед подачею на стіл різотто посипати тертим сиром і прикрасити листочками базиліку.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Десерт на вечерю: рецепт тарта з селерою
Хочеш солодкого? Не поспішай тягнуться за шоколадом - простий рецепт пирога допоможе не набрати зайві кілограми.
На обід в Італію: рецепт мінестроне
Відпустка ще не скоро, але наблизити її можна, приготувавши смачний обід.
Замість пельменів: рецепт ньокки з базиліком
Потрібно швидко приготувати вечерю, але від пачки напівфабрикатів з морозилки зводить зуби? Скористайся рецептом італійців (це не займе багато часу).
На сніданок: рецепт запіканки із сиру з гарбузом
Почни ранок з заряду вітамінів і мікроелементів: в такий крихті багато кальцію, вітамінів групи В, А і D.
Солодко, але не нудотно: рецепт відкритого пирога з гарбузом і грушею
Незвичайний смак здивує навіть самих вибагливих гостей. А щоб начинка не завітрилася, не забудь закрити пиріг плівкою або прибрати в холодильник.
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».