Рецепт від шефа: котлета з лося з булгуром і грибами

Рецепт від шефа: котлета з лося з булгуром і грибами

Рецепти
09.04.2019
Відмінна альтернатива звичайних котлет (які вже порядком набридли). Вдихнути нове життя в домашні вечері допоможе шеф-кухар.
Складові:
Для фаршу:
  • 400 г м'якоті лося
  • 150 г яловичини (шия)
  • 70 г червоної цибулі
  • 5 г часнику
  • 25 г кропу
  • 75 г білого хліба
  • 75 г жирних вершків
  • 75 г молока
  • сіль і чорний перець
  • 1 яйце

Для соусу:
  • 200 г деміглас
  • 100 г свіжомороженої журавлини
  • 100 мл яловичого бульйону
  • 50 г вершкового масла
  • сіль, перець, цукор

Приготування:
Хліб замочити в холодному молоці й вершках. З'єднати з м'ясом, зеленню і овочами. Пропустити через велику м'ясорубку, додати яйце і спеції.
Вимішати до однорідної маси. Вибити протягом 1 хвилини, до повітряної маси.

Готовий фарш сформувати в котлети по 150 г і обсмажити на топленому вершковому маслі до золотистої скоринки. При необхідності довести до готовності в духовці.

З'єднати бульйон, деміглас і уварити в 2 рази до загустіння. Додати журавлину і вершкове масло, довести до кипіння.

При подачі котлету полити готовим соусом. На гарнір можна подати полбу, булгур або будь-яку іншу крупу. Прикрасити свіжою зеленню.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Рецепт від шефа: бісквітне печиво з томатним варенням і шоколадом
Насправді це дуже смачно. Шеф-кухар Mutti Карло Казоні вміє дивувати!
Рецепт від шефа: салат з буряка з ананасом і чорносливом
Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).
Рецепт від шефа: баварський крем з томатним джемом
Фруктовим десертом ти навряд чи когось здивуєш, а ось овочевим - запросто. Найсмачніший (і корисний) - у шеф-кухаря Mutti Карло Казоні.
Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Рецепт від шефа: безглютенові мигдальні млинці
Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.
Незвичайна вечеря: рецепт котлет по-грецьки
Домашні точно здивуються: страва звична, а смак новий: пікантності додає м'ята.