Їж, коли хочеш: рецепт дерунів з креветками

Їж, коли хочеш: рецепт дерунів з креветками

Рецепти
10.04.2019
Вдихни життя в звичну страву і готуй на сніданок, обід або вечерю.
Інгредієнти на 4 порції
  • 1 невеликий свіжий огірок
  • 1 зубчик часнику
  • 150 г грецького йогурту
  • 1 ч. л. тертого хрону
  • 150 г сирного сиру
  • 1 ст. л. соку лайма
  • 200 г консервованих очищених креветок
  • ½ стручка солодкого перцю
  • 2 гілочки кропу
  • 400 г картоплі
  • 2 ч. л. борошна
  • 1 жовток
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • сіль
  • мелений чорний перець
Приготування:
Для соусу огірок вимити, очистити і розрізати уздовж навпіл. Насіння видалити, м'якоть натерти на крупній тертці. Злегка віджати. Часник очистити і пропустити через прес. Йогурт з'єднати з тертим хріном і сиром. Додати часник, сік лайма, посолити і поперчити. Прибрати в холодильник до подачі.

Креветки відкинути на друшляк і потім дрібно нарізати. Також нарізати солодкий перець. Кріп дрібно порубати. Картоплю натерти на середній терці, трохи посолити і залишити на 10 хв. Віджати, потім перемішати з креветками, кропом і перцем.

Додати борошно, жовтки, посолити і поперчити. Перемішати.

Отриману масу викладати порціями в сковороду з гарячим маслом. Смажити деруни до рум'яної скоринки з обох сторін. На стіл подати з приготованим раніше соусом.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Десерт на вечерю: рецепт тарта з селерою
Хочеш солодкого? Не поспішай тягнуться за шоколадом - простий рецепт пирога допоможе не набрати зайві кілограми.
На обід в Італію: рецепт мінестроне
Відпустка ще не скоро, але наблизити її можна, приготувавши смачний обід.
Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
Смачний сніданок: рецепт панкейк на кефірі
Понеділок - день важкий, але солодкий сніданок зробить початок тижня краще (головне вибирати кефір жирністю не менше 3,2).
Гарячий сніданок: рецепт тостів по-тірольськи
Якщо посипати готову страву рубаною зеленню, вона стане ще смачніше і ароматніше.
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».