
Корисні котлети: рецепт з булгура з сочевицею
Рецепти
Так, такі теж бувають. Весь секрет у правильному фарші.
Інгредієнти на 4 порції
- 125 г Булгур
- 5 ст. л. л. оливкового масла
- 150 г червоної сочевиці
- 150 г моркви
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 1 ст. л. борошна
- 1 ст. л. меленого кмину
- 6 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль
- мелений чорний перець
Приготування:
Булгур опустити в 400 мл киплячої підсоленої води, влити 2 ст. л. масла і перемішати. Варити 15 хв на маленькому вогні. Сочевицю відварити протягом 15 хв у киплячій підсоленій воді.
Моркву вимити, очистити і натерти на середній тертці. Цибулю очистити і дрібно порубати. Підмішати булгур, сочевицю, яйце і борошно. Посолити, поперчити, приправити кмином і ретельно перемішати.
З отриманої маси сформувати котлетки і обваляти їх в панірувальних сухарях. Обсмажити з обох боків на олії. Подати з будь-яким соусом до смаку.
Булгур опустити в 400 мл киплячої підсоленої води, влити 2 ст. л. масла і перемішати. Варити 15 хв на маленькому вогні. Сочевицю відварити протягом 15 хв у киплячій підсоленій воді.
Моркву вимити, очистити і натерти на середній тертці. Цибулю очистити і дрібно порубати. Підмішати булгур, сочевицю, яйце і борошно. Посолити, поперчити, приправити кмином і ретельно перемішати.
З отриманої маси сформувати котлетки і обваляти їх в панірувальних сухарях. Обсмажити з обох боків на олії. Подати з будь-яким соусом до смаку.
Думки наших читачок (0)

Адепти правильного харчування все ж таки мають рацію: такі страви дуже корисні (та й в Instagam виставити не соромно).

Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!

Жителі країни радості і щастя знають толк в їжі (і не поправляються). Секрет в тому, щоб вибирати правильні страви і оливкове масло для смаження.

Любиш перекусити бургером? Не відмовляй собі в задоволенні - здорову альтернативу можна приготувати з булгура і буряка.