
Рецепт борщу з сиром
Рецепти
Втомилася від однакових рецептів? Різноманіти улюблене дотримувалися сиром: результат здивує і тебе, і домашніх.
Інгредієнти на 4 порції
- 4 невеликі буряка
- 4 ст. л. рослинної олії
- 1 морква
- 1 цибулина
- 4 бульби картоплі
- 600 мл м'ясного бульйону
- 3 ст. л. лимонного соку
- 150 г фети
- сіль
- мелений чорний перець
Приготування:
Буряк вимити, змастити олією (по 1 ч. л. на кожен) і загорнути у фольгу. Запікати 45 хв при 190 ºС. Морква вимити, очистити і нарізати кружечками. Цибулю очистити і крупно нарізати. У каструлі нагріти масло, що залишилося і, помішуючи, підрум'янити моркву. Додати цибулю і смажити 3 хв. Влити м'ясний бульйон і довести до кипіння.
Картоплю очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю з бульйоном і овочами. Варити 15 хв. Буряк очистити і нарізати великими кубиками. Додати в каструлю і подрібнити все разом занурювальним блендером.
Посолити і поперчити. Приправити лимонним соком. Розлити по тарілках, в кожну додати нарізану кубиками фету.
Буряк вимити, змастити олією (по 1 ч. л. на кожен) і загорнути у фольгу. Запікати 45 хв при 190 ºС. Морква вимити, очистити і нарізати кружечками. Цибулю очистити і крупно нарізати. У каструлі нагріти масло, що залишилося і, помішуючи, підрум'янити моркву. Додати цибулю і смажити 3 хв. Влити м'ясний бульйон і довести до кипіння.
Картоплю очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю з бульйоном і овочами. Варити 15 хв. Буряк очистити і нарізати великими кубиками. Додати в каструлю і подрібнити все разом занурювальним блендером.
Посолити і поперчити. Приправити лимонним соком. Розлити по тарілках, в кожну додати нарізану кубиками фету.
Думки наших читачок (0)

Не їсти з ранку шкідливо для здоров'я. Смачна страва змусить тебе швидше прокинутися (особливо якщо посипати її тертим сиром і швидко запекти в духовці).

Вічно в русі і ніколи поїсти? Активний спосіб життя - не привід для голоду. Ситний перекус врятує в будь-якій ситуації.

Не встигаєш пообідати? Приготуй дома ситну випічку і з'їси в короткій перерві ( і не забудь пригостити колег).