Рецепт від шефа: пшоняна каша з баклажанами, солодким перцем і фундуком

Рецепт від шефа: пшоняна каша з баклажанами, солодким перцем і фундуком

Рецепти
18.04.2019
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.

Складові:

  • Пшенична крупа 200 г
  • Болгарський перець 300 г
  • Баклажан 300 г
  • Фундук 50 г
  • Вершкове масло 40 г
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

Пшеничну крупу промити, варити в підсоленій воді 3 хвилини, заправити вершковим маслом. Фундук подрібнити в крихту. Баклажан очистити від шкірки, нарізати кубиком, тушкувати до готовності в сотейнику на оливковій олії, посолити, поперчити.

Солодкий перець вимити, видалити насіння, нарізати кубиками. Кашу перемішати з баклажаном, болгарським перцем, фундуком, влити трохи гарячої води і готувати ще 2 хвилини.
Думки наших читачок (0)
Залишити свою думку
Прокоментувати
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Їж, коли хочеш: рецепт дерунів з креветками
Вдихни життя в звичну страву і готуй на сніданок, обід або вечерю.
Рецепт від шефа: котлета з лося з булгуром і грибами
Відмінна альтернатива звичайних котлет (які вже порядком набридли). Вдихнути нове життя в домашні вечері допоможе шеф-кухар.
Рецепт від шефа: баварський крем з томатним джемом
Фруктовим десертом ти навряд чи когось здивуєш, а ось овочевим - запросто. Найсмачніший (і корисний) - у шеф-кухаря Mutti Карло Казоні.
Рецепт від шефа: полб'яна каша з чорними лисичками і грибним відваром
Пост в самому розпалі - шеф ресторану пропонує тобі простий і смачний рецепт (їж на сніданок, обід або вечерю).
ЗСЖ-обід: рецепт салату з кукурудзою
Пора відпочити від низки млинців і влаштувати розвантажувальний день - зелений салат теж може бути смачним!
На сніданок, обід і вечерю: рецепт дерунів
Універсальна страва, яка порадує всіх членів сім'ї. Маленький секрет - зроби їх мініатюрними, «на один укус».