Рецепт від шефа: суп з буряка
Рецепти
Проста, здавалося б, страва. Але щоб було смачно, потрібно готувати її правильно.
Інгредієнти на 4 порції:
- Буряк молодий свіжий 500 грам
- Сметана 80 грам
- Огірки свіжі 80 грам
- Редис свіжий 120 грам
- Бадилля буряка 60 грам
- Сіль 1 чайна ложка
- Цукор 2 стол ложки
- Лимонний сік 1 ч ложка.
Приготування:
Буряк очистити, відварити протягом 40 хвилин. Протерти буряк через тертку. Відвар, що залишився від буряка процідити, додати сіль, цукор, лимонний сік. З'єднати з протертою буряком. Настоювати протягом 1 години.
Редис і огірок нарізати соломкою. Розлити бульйон по тарілках. У тарілки додати нарізані овочі. Для подачі прикрасити відвареною перепелиним яйцем і зеленню. Додати за смаком сметану.
Буряк очистити, відварити протягом 40 хвилин. Протерти буряк через тертку. Відвар, що залишився від буряка процідити, додати сіль, цукор, лимонний сік. З'єднати з протертою буряком. Настоювати протягом 1 години.
Редис і огірок нарізати соломкою. Розлити бульйон по тарілках. У тарілки додати нарізані овочі. Для подачі прикрасити відвареною перепелиним яйцем і зеленню. Додати за смаком сметану.
Думки наших читачок (0)
На сніданок, обід і вечерю, на дієті, на ЗСЖ або детокс - рецепт на всі випадки життя підказує шеф гранд-кафе.
Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).
Тим, хто приберіг домашні млинцеві посиденьки на прийдешні вихідні, стане в нагоді чарівний рецепт мигдальних безглютенових млинчиків від бренд-шефа ресторану.