Розганяємо обмін речовин: рецепт салату по-болгарськи
Рецепти
Страва допоможе зміцнити імунітет, прискорити обмін речовин і дасть заряд вітамінів на весь день.
Складові:
- по 1 стручку червоного і жовтого солодкого перцю;
- 1 стручок зеленого перцю чилі;
- 2 помідори;
- 150 г консервованих чорних оливок без кісточок;
- 4 ст. л. оливкового масла;
- 1 ч. л. лимонного соку;
- щіпка сушених прованських трав;
- листочки базиліка для прикраси;
- сіль.
Приготування:
Солодкий перець вимити, розрізати на половинки і видалити насіння. М'якоть нарізати смужками. Перець чилі, видаливши насіння, нарізати кільцями. Помідори нарізати скибочками.
Підготовлені овочі перемішати з оливками. Для соусу оливкову олію збити з лимонним соком. Посолити за смаком. Підмішати прованські трави.
Соусом полити інгредієнти салату і перемішати. Перед подачею прикрасити листочками базиліку.
Солодкий перець вимити, розрізати на половинки і видалити насіння. М'якоть нарізати смужками. Перець чилі, видаливши насіння, нарізати кільцями. Помідори нарізати скибочками.
Підготовлені овочі перемішати з оливками. Для соусу оливкову олію збити з лимонним соком. Посолити за смаком. Підмішати прованські трави.
Соусом полити інгредієнти салату і перемішати. Перед подачею прикрасити листочками базиліку.
Думки наших читачок (0)
У вихідний можна дозволити собі кулінарні експерименти (хоча страва простіша, ніж здається). Немає базиліка? Заміни його на петрушку або м'яту.
Думаєш корисні страви складно готувати, а смак залишає бажати кращого? ViWa.com.ua зруйнує стереотипи!
Пора відпочити від низки млинців і влаштувати розвантажувальний день - зелений салат теж може бути смачним!