
Суп-пюре з баранини
Рецепти
- Баранина за смаком
- Слива за смаком
- Горошок 300 г
- Капуста 200 г
- Селера 2 л
- Цибуля 2 л
- Морква 2 шт.
- Сухарі паніровочні 80 г
- Цибуля 1 шт.
- Орегано 1 ч. л.
- Майоран 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Картопля за смаком
- Слива 1 г
- Жовток 3 шт.
- Сир 100 г
- Мускатний горіх 1 щіпка
- Рослинна олія 2 ст. л.
Приготування
Цибулю очистити. Баранину покласти в каструлю, залити водою, додати цибулину, орегано, майоран і варити до готовності, знімаючи піну. Зняти з вогню, процідити. Бульйон перелити назад в каструлю, закип'ятити. Готову баранину нарізати кубиками.
Білу частину цибулі-порею нарізати кільцями, обсмажити, перекласти в каструлю з бульйоном. Селера нарізати, капусту порубати. Додати в бульйон горошок, капусту, селеру, посолити і варити на повільному вогні 15 хв.
З картоплі зробити пюре, додати сир, масло, жовтки і мускатний горіх, перемішати. Сформувати кульки, обваляти в сухарях, обсмажити. Моркву нарізати, обсмажити.
Суп зняти з вогню, збити блендером. Знову поставити на вогонь, додати вершки, нарізану баранину і морква. Варити, помішуючи, 5 хв. Суп подати з картопляними кульками, посипати зеленню.
Суп зняти з вогню, збити блендером. Знову поставити на вогонь, додати вершки, нарізану баранину і морква. Варити, помішуючи, 5 хв. Суп подати з картопляними кульками, посипати зеленню.
Думки наших читачок (0)

Досить екзотична страва, але на простому і зрозумілому овочевому бульйоні. В результаті у страви дуже низька калорійність: худнути потрібно зі смаком.

Постити ніколи не пізно (особливо якщо робити це смачно). Бренд-шеф ресторану ділиться простим рецептом салату (не забудь додати кунжут і волоський горіх).